PANASARAN

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur
  • About Us
  • About Us
  • About Us

Tentang Kami

Xuanhua Mesin Konstruksi Co., Ltd.

Didirikeun taun 1950, Xuanhua Konstruksi Mesin Konstruksi Co., Ltd. (anu disebatna HBXG) mangrupikeun pabrik khusus mesin konstruksi, sapertos buldoser, excavator, wheel loader sareng sajabana, ogé mesin tatanén di Cina, ngagaduhan kamampuan mandiri pikeun panilitian & pamekaran sareng téknologi manufaktur konci. HBXG mangrupikeun pabrik unik anu ngagaduhan harta intelektual proprietari sareng sadar produksi jumlah pikeun nyetir sprocket-elevated…

Pikeun nempo deui
Rencanana pikeun ngawangun produksi produk anu paling komprehensif
sareng pusat penjualan