Perkenalan Perusahaan

Pangembangan Mesin Konstruksi Xuanhua Co., Ltd.

Tentang Kami

Didirikeun taun 1950, Xuanhua Konstruksi Mesin Konstruksi Co., Ltd. (anu disebatna HBXG) mangrupikeun pabrik khusus mesin konstruksi, sapertos buldoser, excavator, wheel loader sareng sajabana, ogé mesin tatanén di Cina, ngagaduhan kamampuan mandiri pikeun panilitian & pamekaran sareng téknologi manufaktur konci. HBXG mangrupikeun pabrik unik anu ngagaduhan harta intelektual proprietari sareng sadar produksi jumlah pikeun buldoser nyetir sprocket, ayeuna kagolong kana grup HBIS, salah sahiji 500 perusahaan luhur di dunya.

HBXG tempatna di Xuanhua, kota bersejarah di Northwestern of Hebei Province anu ngan ukur 175 km ti Beijing. Kota Xuanhua mikaresep transportasi & telekomunikasi anu merenah. Dibutuhkeun sakitar tilu jam ka Bandara Internasional Ibukota nganggo mobil, sareng 5 jam ka Xingang Seaport nganggo karéta. HBXG nutupan legana 985,000 méter pasagi kalayan 300.000 méter pasagi handapeun buktina.

Ngagaduhan kakuatan pangembangan téknologi anu kuat sareng pusat R&D tingkat propinsi, HBXG mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi, ogé perusahaan budidaya sateuacanna pikeun pamekaran harta inteléktual di propinsi Hebei. HBXG ngagaduhan Sértipikat Sistem Manajemen Mutu (QMS) anu dikaluarkeun ku VTI di 1998; ngagaduhan sertipikat evaluasi ulang QMS ISO9001 pikeun vérsi 2000 di 2002; ngagaduhan sertipikat QMS ISO9001-2015 pikeun pembaruan vérsi di 2017. Produk HBXG's kaala seueur gelar kehormatan ti nagara, propinsi & kementerian ogé garis industri sareng sajabana, gaduh reputasi sareng nilai mérek anu langkung luhur dina industri mesin konstruksi.

Taun Sajarah
RUANG LEMBAR KAJAR
Karyawan

Dina taun-taun ayeuna, HBXG tetep dina nerapkeun stratégi pamekaran "Produk kualitas ditambah Dénferensiasi", pikeun ngamutahirkeun produk sacara lengkep. Ayeuna HBXG utamina ngagaduhan dua produk seri mimitian ti 120HP dugi ka 430HP: seri premium SD anu diwangun ku produk transfer hidro-statis sareng produk nyetir sprocket-lift, sapertos SD5K, SD6K, SD7K, SD8N, SD9N series T kalayan rasio kinerja-harga tinggi fitur anu diwangun ku produk séri -3 anu diénggalan, sapertos T140-3, TY160-3, TY230-3 ogé produk rawa numutkeun, sadar kana pamekaran payun pikeun produk premium sareng produk sedeng, ngabentuk séri produk kalayan ciri-ciri HBXG pikeun patepung tungtutan ti sababaraha kategori pelanggan. Khusus pikeun buldoser SD7K anu dikembangkeun ku HBXG sacara mandiri, éta mangrupikeun bulldozer nyetir sprocket-elevated anu munggaran kalayan sistem transfer hidro-statis di sadunya, sareng pagelaranana pikeun nyetir, perlindungan lingkungan, nyaman operasi sareng sajabina parantos dugi ka tingkat internasional anu maju saatos uji coba sareng oténtikasi ku lembaga inspeksi mesin construciton nagara. Dina 2017, anu kelas menengah kuda kuda salju panganten anyar SG400 dihasilkeun ku HBXG, anu ngeusi kaayaan kosong pikeun produksi panganten salju salju kelas gedé & kelas menengah.

About Us
About Us

HBXG ngagaduhan kamampuan produksi 2500 unit mesin standar sadayana sareng 2000 ton suku cadang per taun khusus kana Track Bulldozers.

Produk utamina sapertos kieu:

Struktur normal Lacak buldoser lagu: T140-1 (140HP); SD6N (160HP); T160-3 (160HP); TY165-3 (165HP);

Luhurna nyetir buldoser nyetir: SD7N (230HP); SD8N (320HP); SD9 (430HP).

Runtuyan buldoser hidrostatik: SD5K (130HP); SD6K (170HP); SD7K (230HP).

Seri beban roda: XG938G (3M3); XG958 (5M3)

Excavator: SR050; SR220; XGL120; XGL150 ;

Rig pangeboran: TY360; TY370; TY380T; X5; T45

Salju panganten lalaki: SG400 (360HP)

Buldoser SD7N, SD8N, SD9 mangrupikeun buldoser nyetir sprocket anu dikembangkeun ku nyalira kakuatan pikeun nikmati fitur utama pangropéa anu andal, awét sareng wétan. SD5K, SD6K sareng SD7K mangrupikeun dual-circuit éléktronik sistem nyetir hidrostatik kalayan fitur operasi anu pas sareng nyaman, dipercaya, épisiensi tinggi, hemat énergi.

HBXG parantos ngadegkeun jaringan penjualan & jasa anu sampurna di sapanjang Cina ayeuna. Ogé HBXG salajengna nyampurnakeun pasar global. Ayeuna kami parantos nyetél hubungan bisnis agénsi sareng langkung ti 40 nagara atanapi daérah anu ngalangkungan Kanada, Rusia, Ukraina, Inggris, Iran, Australia, Brazil, Ghana jsb. 

Kalayan ngembangkeun langkung ti 70 taun, HBXG akumulasi sareng ngabentuk setoran budaya perusahaan anu jero. Di pikahareupeun, HBXG bakal keukeuh orientasi sains & téknologi, inovasi mékanisme sareng promosi manajemén, pokus kana budidaya sareng mekarna mekarna pangwangunan pangwangunan anu anyar, taat kana nyiptakeun jalur anyar pangwangunan transformasi, ngembangkeun kabisat sareng promosi, narékahan pikeun ngajantenkeun HBXG janten perusahaan modérnisasi mesin konstruksi sareng pabrik és & salju di Cina.

Hoyong damel sareng urang?