Taros Kami

Pangembangan Mesin Konstruksi Xuanhua Co., Ltd.

Alamat

21 Dongsheng Road, Xuanhua, Provinsi Hebei 075105, PRChina

Telepon

Mobile: +86 13831362571 (WhatsApp)

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu: 10 énjing ka 2 sonten
Minggu: Ditutup

Facebook: +86 13831362571

Twitter: +86 13831362571

Wechat: smith_shi88

QQ: 914076592

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami