Buldoser Kehutanan

  • TY320-3 Bulldozer

    TY320-3 Buldoser

    TY320-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat.
  • TY230-3 Bulldozer

    TY230-3 Buldoser

    TY230-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat.
  • T160-3 Bulldozer

    T160-3 Buldoser

    T160-3F buldoser semi-kaku ditunda, transmisi drive langsung, undercarriage tipe lagu, biasa ngawangun jalan, asup kahutanan, kalayan fitur visi anu saé, épisiénsi kerja tinggi, biaya perawatan murah.
  • T140-1 Bulldozer

    T140-1 Buldoser

    Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utama didorong hidrolik. Kalayan pilot hidrolik dikawasa, ngawaskeun listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, pangembangan palabuhan sareng tambang sareng ...
  • T100G-3 Bulldozer

    T100G-3 Buldoser

    Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami garing. monitoring listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, pertanian sareng konstruksi sanésna.
  • T80-3 Bulldozer

    T80-3 Buldoser

    Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami garing. monitoring listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, pertanian sareng konstruksi sanésna.
  • SD7K Bulldozer

    Buldoser SD7K

    Semi-kaku ditunda, sprocket luhur, mesin éléktronik tingkat, transmisi hidrostatik sareng kontinyu variabel, cocog kakuatan lengkep, sistem pendinginan bebas kontrol otomatis. Mesin anu dikawasa sacara éléktronik ku pola cocog kakuatan pinuh, polusi rendah sareng hemat énergi.
  • SD6K LGP Bulldozer

    SD6K LGP Bulldozer

    Buldoser SD6KLGP dilengkepan ban III mesin kontrol éléktronik, pompa hidrolik sareng motor, tilu tahap réduksi gancang planet, sistem pendinginan centralize4d, transmisi kontrol proporsi listrik sareng kontrol hidrolik pilot. Buldoser SD6KLGP gaduh kakuatan anu kuat ...
  • SD6K Bulldozer

    Buldoser SD6K

    Buldoser SD6K dilengkepan mesin ban II, pompa hidrolik sareng motor, tilu tahap réduksi laju planet, sistem pendinginan centralize4d, transmisi kontrol proporsi listrik sareng kontrol hidrolik pilot. Buldoser SD6K gaduh kakuatan anu kuat, cocog calakan kalayan parobahan beban ..
  • SD5K Bulldozer

    Buldoser SD5K

    SD5K mangrupikeun lagu-jenis total buldoser hidrolik kalayan semi-kaku ditunda, tingkat kontrol éléktronik, sistem sirkuit hidrostatik kontrol éléktronik dua-sirkuit, kontrol listrik nutup beban tengah ngirim ngalaksanakeun sistem hidrolik.
  • SD7K LGP Bulldozer

    SD7K LGP Bulldozer

    Semi-kaku ditunda, sprocket luhur, mesin éléktronik tingkat, transmisi hidrostatik sareng kontinyu variabel, cocog kakuatan lengkep, sistem pendinginan bebas kontrol otomatis. Mesin anu dikawasa sacara éléktronik ku pola cocog kakuatan pinuh, polusi rendah sareng hemat énergi.
  • SD7LGP Bulldozer

    SD7LGP Buldoser

    Buldoser SD7LGP mangrupikeun 230 horsepower track-type dozer kalayan sprocket anu luhur, power shift drive, semi-kaku ditunda sareng kontrol hidrolik. SD7LGP-230 horsepower, buldoser sprocket luhur ngahijikeun sareng desain modular gampang dilereskeun & dipiara, éta ngaleungitkeun minyak kalayan tekanan anu bénten ...
123 Teras> >> Halaman 1/3