Warta

  • Pangiriman dilakukeun lancar pikeun buldoser handapeun Proyék Perminyakan Nasional Rusia

    Séptémber — Ragrag saparapat datang, usum panén kalayan buah anu beunghar sareng nyebarkeun wangi! Buldoser anu ngempelkeun hasil kerja keras staf HBXG "pikeun Petroplem Project Rusia anu dimeunangkeun ku HBXG parantos hasil dikirimkeun pikeun pasar CIS deui! Ieu mangrupikeun beuli tender sékundér pikeun ...
    Maca deui
  • PAKEJ SOLUSI SHEHWA Sateuacanna kanggo Pertambangan BEIFANG

    SHEHWA, pabrik Mesin Pengeboran, dina cara anu sami pikeun nyayogikeun produk mesin anu lengkep pikeun konsumén, ngagunakeun langkung ti 20 taun pangalaman industri pikeun nyayogikeun solusi pangeboran anu dipercaya pikeun pangguna mesin pengeboran bawah permukaan sareng ngabantosan palanggan ...
    Maca deui
  • Luhur-sprocket buldoser pikaresep!

    Tanggal 12 Maret 2020, angkatan buldoser SD7N ningkat-sprocket dikirimkeun ka palabuhan sareng siap dimuat pikeun pasar daérah Rusia & CIS. Bulldozer angkatan ieu dipésér ku nasabah tambang, pikeun ngalaksanakeun padamelan pikeun nyaring sareng numpuk bahan sampul. Aranjeunna mésér ...
    Maca deui
  • Ngalawan Epidemik, Nganteurkeun Sacara Waktos!

    Nyanghareupan wabah wabah coronavirus noval, para staff SHEHWA ngalakukeun sagala tindakan anu diperyogikeun pikeun mastikeun "kasus inféksi Nol", sareng nyobian maksimal pikeun nguatkeun pangiriman tepat waktu. Dina Mar.5th, 2020, sakumpulan buldoser TS160-3HW dikirim ka Southea ...
    Maca deui
  • HBXG and Russian exclusive agent RBA company jointly participated in the Ugol Rossii Mining Exhibition

    HBXG sareng perusahaan RBA agén eksklusif Rusia babarengan ngiringan Pameran Pertambangan Ugol Rossii

    Tanggal 5 Juni 2018, HBXG sareng perusahaan RBA agén eksklusif Rusia babarengan ngiringan Pameran Ugol Rossii Mining, anu mangrupikeun pameran penambangan batubara anu pangageungna sareng paling berpengaruh anu diayakeun di kota Novokuznetsk daérah Siberia, Rusia. ...
    Maca deui