Luhur-sprocket buldoser pikaresep!

Tanggal 12 Maret 2020, angkatan buldoser SD7N ningkat-sprocket dikirimkeun ka palabuhan sareng siap dimuat pikeun pasar daérah Rusia & CIS.

Bulldozer angkatan ieu dipésér ku nasabah tambang, pikeun ngalaksanakeun padamelan pikeun nyaring sareng numpuk bahan sampul. Aranjeunna mésér angkatan munggaran buldoser ningkatna-nyetir tina HBXG di 2015. Dina lima taun ka pengker, buldoser angkatan munggaran ieu parantos dikerjakeun sakitar 20.000 jam damel. Klién kagum ku pagelaran anu hadé ngeunaan kaandalan sareng kamampuan kerja anu buldoser. Kusabab ngembangna kapasitas produksi tambang ieu, klien ngayakeun pengadaan pikeun buldoser deui sareng bentuk cara nawar. HBXG kéngingkeun tender deui ku solusi anu hadé anu dipasihkeun ku fitur kualitas sareng program servis purna jual anu wareg.  

Ayeuna, produk utama SHEHW nutupan buldoser, pipelayer, wheel loader, rig pengeboran, excavator sareng truk pertambangan sareng sajabana. Produk buldoser na ngaliput 130-430 jenis lagu buldoser tipe lengkep sareng produk anu diperpanjang, anu sacara umum dianggo dina infrastruktur, kendali gurun, minyak proyek sawah sareng palabuhan, rékayasa kakuatan-cai, tambang metalurgi, pembuangan sampah sanitasi lingkungan, proyék pamutahiran lahan pertanian sareng sajabina SHEHWA mangrupikeun hiji-hijina pabrik domestik anu ngagaduhan téknologi inti tina buldoser sprocket anu luhur, sapertos SD7N, SD8N, SD9N, anu tiasa ngawujudkeun skala produksi. Téknologi buldoser sprocket luhur nyaéta atas nami tingkat téknologi anu paling maju sareng tingkat manufaktur pangluhurna. Desain sareng perenah anu wajar nunjukkeun buldoser sprocket luhur anu ngagaduhan fitur épisiensi tinggi, kualitas luhur, daya tahan tinggi sareng perawatan gampang.

HBXG bakal taat kana filsafat sakumaha anu aranjeunna dilakukeun sateuacanna, fokus kana paménta konsumén, pikeun ngalakukeun pamutahiran produk & pembaruan, nyampurnakeun jasa purna jual, teras-terasan ngamajukeun satifaction konsumén pikeun ngawujudkeun babarengan sareng mitra!

5
4

Pos waktos: Aug-26-2020