Ngalawan Epidemik, Nganteurkeun Sacara Waktos!

Nyanghareupan wabah wabah coronavirus noval, para staff SHEHWA ngalakukeun sagala tindakan anu diperyogikeun pikeun mastikeun "kasus inféksi Nol", sareng nyobian maksimal pikeun nguatkeun pangiriman tepat waktu. 

Dina Mar.5th, 2020, sakumpulan buldoser TS160-3HW dikirim ka pasar Asia Tenggara dina waktosna. Tanggal 3 Pébruari, 2019, buldoser nyetir hidrostatik SD6KLGP didamel cocog sareng sarat anu ditawarkeun ku pelanggan dikirimkeun ka pangguna akhir pasar Asia Tenggara.  

SD6K mangrupikeun lagu-jenis total buldoser hidrolik kalayan semi-kaku ditunda, tingkat kontrol éléktronik Ⅲ, sistem sirkuit hidrostatik kontrol éléktrik dua-sirkuit, kontrol listrik ditutup tengah beban ngirim nerapkeun sistem hidrolik.

SHEHWA ngalaksanakeun program inovasi sains & téknologi numutkeun strategi terpadu "Produksi, Studi, Panilitian, Réalisasi", ngungkulan sareng ngaliwat kamacetan téknologi, ningkatkeun kamampuan ngararancang sareng ngungkit pisan. Di 2011, SHEHWA ngembangkeun kadali hidrolik listrik maju SD7K

buldoser, buldoser SD9 ngahontal Sértipikat Produk Anyar Penting Nasional sareng Propinsi Élmu sareng Téhnologi Awards. Buldoser SD8 ngahontal Sértipikat Nyatujuan Standar Internasional. Buldoser reklamasi darat SD8 ngahontal Propinsi Hebei Metallurgy Science and Technology Awards.

SHEHWA taat kana filsafat pamasaran: "Berorientasi ku pasar, museurkeun konsumén salaku inti", ngalaksanakeun modél operasi & manajemen terpadu ngaliput suku cadang sareng jasa bisnis, pikeun nyetél mékanisme anu gancang ngaréspon kalayan épisiénsi kerja anu tinggi, jasa anu gancang. SHEHWA parantos nyetél langkung ti 30 cabang di Cina, sareng ngadegkeun kemitraan strategis & koperasi jangka panjang sareng langkung ti 50 dealer profesional. Jaringan pamasaran & jasa nyertakeun sakumna nagara, produk ngalakukeun hal anu sami, sareng diékspor ka Rusia, Amérika Kidul, Afrika, daérah tengah-wétan sareng sajabana, total langkung ti 90 nagara sareng daérah, sareng ngawangun kemitraan strategis & koperasi jangka panjang sareng padagang lokal.

SHEHWA bakal nuturkeun prinsip pamrograman sapinuhna, sacara berurutan & launkeun panerus, tertib ngembangkeun, pikeun ngamajukeun pisan pamekaran lima industri anu ngalibatkeun dina mesin konstruksi sareng ngalakukeun upaya anu hébat pikeun ngajalin SHEHWA janten perusahaan pabrik peralatan modéren kalayan posisi kelas-kelas internasional terkemuka, internasional, ngahijikeun mesin 、 mesin pertambangan 、 mesin perlindungan metalurgi & lingkungan.

SHEHWA bakal taat kana filsafat bisnis "Nyiptakeun nilai pikeun konsumén" pikeun minuhan jasa purna jual.

1
2
1

Pos waktos: Aug-26-2020