HBXG sareng perusahaan RBA agén eksklusif Rusia babarengan ngiringan Pameran Pertambangan Ugol Rossii

Tanggal 5 Juni 2018, HBXG sareng perusahaan RBA agén eksklusif Rusia babarengan ngiringan Pameran Ugol Rossii Mining, anu mangrupikeun pameran penambangan batubara anu pangageungna sareng paling berpengaruh anu diayakeun di kota Novokuznetsk daérah Siberia, Rusia.


Waktos Post: Mar-19-2020