PAKEJ SOLUSI SHEHWA Sateuacanna kanggo Pertambangan BEIFANG

SHEHWA, produsén Mesin Pengeboran, dina cara anu sami pikeun nyayogikeun produk mesin lengkep pikeun konsumén, ngagunakeun langkung ti 20 taun pangalaman industri pikeun nyayogikeun solusi pangeboran anu dipercaya pikeun pangguna mesin pengeboran bawah permukaan sareng ngabantosan layanan palanggan pikeun ngahontal tujuan rékayasa kalayan biaya murah sareng efisiensi tinggi. Dilaporkeun yén kerjasama antara pabrikan rig pangeboran Xuanhua SHEHWA sareng tambang BEIFANG henteu diwatesan ku nyayogikeun alat-alat. Nalika tambang BEIFANG peryogi pisan bahan, SHEHWA ogé nyayogikeun jasa kontrakan X5A-DTH. Penggalian BEIFANG henteu kedah nanem modal seueur artos, anu ngahémat biaya produksi sareng ngirangan résiko masukan. Rig pangeboran SHEHWA tiasa langkung ngartos kabutuhan quarry BEIFANG sareng nyayogikeun solusi anu berharga pikeun pamekaran kahareup na.

SHEHWA nyayogikeun téknologi pengeboran ka BEIFANG Quarry, tempatna di kota Chaoyang, propinsi Liaoning, pikeun ngabantosan ningkatkeun épisiensi peledakan.

Kémbang anu dipendakan dina tambang BEIFANG mangrupikeun batu pasir kualitas paling luhur. Penggalian rencana ngarambang kira-kira 3 juta méter kubik batu di dieu unggal taun.

Urang tiasa ngabayangkeun yén upami urang ngebor liang kalayan jero 22m sareng diaméter 115mm ku palu, bakal aya kacenderungan anu écés sareng épisiénsi pangeboran bakal turun. Kituna, kuari BEIFANG mésér 2 sét SHEHWA X5A-DTH hidrolik pinuh mesin anu dihasilkeun ku SHEHWA. Éta tiasa dianggo sareng impeller beuleum tekanan tinggi, sareng tekanan kerja dugi ka 21bar.

Héséna batu nyaéta karasa sedeng F = 8-10. Saatos tés anu teras-terasan dina penggalian, éta parantos diputuskeun pikeun ngadopsi prosés liang condong sareng apertur 140mm sareng Sudut 30 derajat tina arah vertikal. Ku cara kieu, stabilitas léngkah tiasa langkung saé, garis résistansi tiasa seragam, sareng persentase ageung sareng résidu tiasa dikirangan.

X5A-DTH anu dihasilkeun ku Taiye, pabrik rig pangeboran di Xuanhua, dianggo pikeun ningkatkeun efisiensi. BEIFANG milih bor ieu kusabab sacara akurat tiasa ngendalikeun Angle pangeboran, ngabersihan liang sareng mulus témbok liang, ngeborkeun liang jero sareng ngebor langkung gancang.

Tambang BEIFANG nempatkeun syarat khusus pikeun efisiensi produksi. Kami sering nyarios, "langkung saé kualitas formasi liang, langkung saé blasting, sareng tangtosna, hasilna langkung saé. Kalayan kecap séjén, ngirangan jumlah blasting sekundér tiasa ningkatkeun produktivitas.

Rig bor X5A-DTH mangrupikeun operasi anu lengkep mandiri, dilengkepan ku tekanan udara tinggi DTH impor pangeboran kompresor hawa wahana, nawiskeun kuari BEIFANG nyaéta 2 mesin standar lengkep, kusabab janten liang anu condong, janten peryogi desain khusus tina karét panutup lebu, ogé kusabab batu keras, bor peryogi Setélan parameter khusus.

Salaku conto, struktur géologis quarry peryogi pamilihan sakedik cepil sareng huntu kolom atanapi campuran huntu kolom sareng huntu spring. Bit bor parantos diputer antara 70 sareng 80 révolusi per menit, sareng fisur batu anu henteu katingali handapeun permukaan tiasa nyababkeun liang gagal ngawangun, atanapi senar bor nyangkut dina liang, atanapi tekanan murag.

Dina hal efisiensi produksi, pikeun liang jero 22 méter, waktos pangeboran parantos dikirangan tina 1 liang per 45min janten rata-rata 1 liang per 30min.

1

Pos waktos: Aug-28-2020