Buldoser SD5K

Pedaran pondok:

SD5K mangrupikeun lagu-jenis total buldoser hidrolik kalayan semi-kaku ditunda, tingkat kontrol éléktronik, sistem sirkuit hidrostatik kontrol éléktronik dua-sirkuit, kontrol listrik nutup beban tengah ngirim ngalaksanakeun sistem hidrolik.


Detil Produk

Tanda Produk

Buldoser SD5K

SD5K-2

● Pedaran

SD5K mangrupikeun lagu-jenis total buldoser hidrolik kalayan semi-kaku ditunda, tingkat kontrol éléktronik, sistem sirkuit hidrostatik kontrol éléktronik dua-sirkuit, kontrol listrik nutup beban tengah ngirim ngalaksanakeun sistem hidrolik. Agul PowerAngle-Tilting, kontrol otomatis sistem pendingin bebas. Modél ieu dilengkepan mesin dikontrol listrik tina pola cocog kakuatan pinuh, kalayan transmisi variabel sareng fungsi setir pangsi sacara kontinyu, desain modular sareng gampang diropea sareng diropea; sistem leumpang kadali proporsional elektro-hidrolik sareng alat damel ngajantenkeun operasi tepat sareng raoseun; Pintonan instrumen interaksi manusa-komputer, sistem jasa calakan, taksi AC anu disegel lengkep. Éta tiasa dilengkepan tilu shanks ripper. Mangrupikeun mesin idéal anu dianggo dina beban anu indah atanapi beurat sapertos damel palabuhan, konstruksi komunikasi, stadion, proyek listrik, kota sareng bumi bumi anu pindah, modél backfill sareng leveling damel.

● spésifikasi utama

Dozer: PAT (Power Angle Tilting Blade)

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 13100

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 45

Ngukur lagu (mm): 1790

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 315

Kapasitas dozing (m): 3.1

Lebar sabeulah (mm): 3060

Max. jero ngali (mm): 460

Diménsi gembleng (mm): 492230603000

Mesin

Type: WeiChaiWP6G125E332

Dipeunteun révolusi (rpm): 2200

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 97/132

Max. torsi (Nm / rpm): 570/1450

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 190

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Jenis lagu normal semi-ditunda

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 7

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 1

Pitch (mm): 190

Lebar sapatu (mm): 510

Gir 

Teruskeun (Km / h) 0-10.5

Undur (Km / h) 0-10.5

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 19

Jenis pompa: Pompa piston perpindahan variabel

Kaluaran sistemL / mnt: 125

Sistem nyetir

Sistem hidrostatik kontrol éléktronik dua-sirkuit

Rem multi-disc tipe baseuh

Modularize Hiji-tahap planet + Hiji-tahap mékanisme gear régulasi

Korma didiktikeun-Girang listrik

Sistem palayanan calakan

SD5K-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami