SD6K LGP Bulldozer

Pedaran pondok:

Buldoser SD6KLGP dilengkepan ban III mesin kontrol éléktronik, pompa hidrolik sareng motor, tilu tahap réduksi gancang planet, sistem pendinginan centralize4d, transmisi kontrol proporsi listrik sareng kontrol hidrolik pilot. Buldoser SD6KLGP gaduh kakuatan anu kuat ...


Detil Produk

Tanda Produk

SD6K LGP Bulldozer

SD6K LGP-2

● Pedaran

Buldoser SD6KLGP dilengkepan ban III mesin kontrol éléktronik, pompa hidrolik sareng motor, tilu tahap réduksi gancang planet, sistem pendinginan centralize4d, transmisi kontrol proporsi listrik sareng kontrol hidrolik pilot. Buldoser SD6KLGP gaduh kakuatan anu kuat, cocog calakan kalayan robahan beban, fungsi setir pangsi, operasi fleksibel sareng épisiensi tinggi. Taksi diserep shock shock nyaéta kalayan rohangan internal anu ageung sareng lapangan visual anu saé, éta aman sareng nyaman. Buldoser SD6KLGP mangrupikeun mesin idéal pikeun pangwangunan pasang pasang laut, lapangan minyak gurun, sanitasi lingkungan sareng lahan baseuh.

● spésifikasi utama

Dozer: Tilting Blade

Beurat operasi (kalebet ripper) (Kg): 20100

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 26.7

Ngukur lagu (mm): 2935

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 425

Kapasitas dozing (m): 4.1

Lebar sabeulah (mm): 4150

Max. jero ngali (mm): 506

Diménsi gembleng (mm): 570543363225

Mesin

Jenis: WeiChai WP10G190E354

Dipeunteun révolusi (rpm): 1900

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 140/190

Max. torsi (Nm / rpm): 920/1400

Dipeunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 180-190

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Sambungan pangsi, balok kasaimbangan

Ayun, gantung semi-kaku: 7

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 7

Pitch (mm): 203.2

Lebar sapatu (mm): 1100

Gir 

Teruskeun (Km / h) 0-11

Undur (Km / h) 0-11

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jenis pompa: pompa gir tekanan tinggi

Kaluaran sistemL / mnt: 171 / 20.6

Sistem nyetir

Sistem hidrostatik kontrol éléktronik dua-sirkuit

Rem multi-disc tipe baseuh

Modularize planet tilu tahap

Korma didiktikeun-Girang listrik

Sistem palayanan calakan

SD6K LGP3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami