Buldoser SD6N

Pedaran pondok:

Buldoser SD6N mangrupikeun 160 horsepower track-type dozer kalayan hidrolik drive langsung, semi-kaku ditunda sareng kontrol hidrolik. Éta dilengkepan mesin solar Shangchai C6121 didamel nganggo lisénsi Hileud. Mesinna ngagaduhan ciri koefisien cadangan torsi ageung ...


Detil Produk

Tanda Produk

Buldoser SD6N

sd62

● Pedaran

Buldoser SD6N mangrupikeun 160 horsepower track-type dozer kalayan hidrolik drive langsung, semi-kaku ditunda sareng kontrol hidrolik. Éta dilengkepan ku mesin solar Shangchai C6121 didamel nganggo lisénsi Hileud. Mesinna ngagaduhan ciri koefisien cadangan torsi ageung sareng kapasitas ngalawan over-load. Konverter torsi mangrupikeun konvérter hidro-mékanis anu kakuatanna dibagi di luar, anu ngagaduhan ciri rupa-rupa épisiénsi anu luhur. Setir sareng rem tiasa dikontrol ku tuas kontrol anu sami. Sistem marake ngagunakeun struktur dorongan hidrolik, anu merenah sareng hemat tanaga kerja. Gear drive akhir ngagaduhan ciri nilai koefisien perpindahan anu ageung. Desain sapertos ieu naékkeun kapasitas bantalan sareng manjangkeun waktos anu manpaat. Drive akhir ogé nganggo struktur anu kéngingkeun bantalanna bebas tina panyaluyuan, anu merenah pikeun jasa. Bar ékualiser nganggo struktur pelumas gratis pikeun ngirangan biaya jasa.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 16500

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 55.23

Ngukur lagu (mm): 1880

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 445

Kapasitas dozing (m): 4.5

Lebar sabeulah (mm): 3279

Max. jero ngali (mm): 592

Diménsi gembleng (mm): 503732973077

Mesin

Ketik: C6121ZG55

Dipeunteun révolusi (rpm): 1900

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 119/162

Max. torsi (Nm / rpm): 770/1400

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 215

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Lagu na bentukna segitiga. 

Sprocket diangkat luhur élastis ditunda: 7

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 203

Lebar sapatu (mm): 560

Gir ka-2 ka-3                                            

Teruskeun (Km / h) 0-4.0 0-6.9 0-10.9

Undur (Km / h) 0-4.8 0-8.4 0-12.9

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jenis pompa: Pompa minyak gir

Kaluaran sistemL / mnt: 178

Sistem nyetir

Konverter torsi: Jaba kombinasi pamisah

Transmisi: Planét, transmisi pergeseran kakuatan kalayan tilu kagancangan sareng tilu laju tibalik, kagancangan sareng arah tiasa gancang digéser.

Kopling setir: Cakram metalurgi kakuatan minyak sababaraha-disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Marake kopling: Rem nyaeta minyak dua arah ngambang band ngoperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun réduksi dua kali ku spur gear sareng sprocket segmen.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami