Dukungan Suku cadang

HBXG bakal nyayogikeun bagian-bagian asli anu kualitas dina harga anu wajar.

Punten kirimkeun kami inpormasi anu diperyogikeun ieu pikeun nyayogikeun bagian anu leres:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dupi anjeun kersa kirimkeun inpormasi anu disebatkeun di luhur kana e-mail ieu, atanapi jasa online.

E-mail: shi_inttrade@vip.163.com

4
1
2
3