T140-1 Buldoser

Pedaran pondok:

Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami nyaéta hidrolik didorong. Kalayan pilot hidrolik dikawasa, ngawaskeun listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, pangembangan palabuhan sareng tambang sareng ...


Detil Produk

Tanda Produk

T140-1 Buldoser

T140-12

● Pedaran

Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utama didorong hidrolik. Kalayan pilot hidrolik dikawasa, ngawaskeun listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, pangembangan port sareng tambang sareng konstruksi sanésna.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 16500

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 65

Ngukur lagu (mm): 1880

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 400

Kapasitas dozing (m): 4.5

Lebar sabeulah (mm): 3297

Max. jero ngali (mm): 320

Diménsi gembleng (mm): 548637622842

Mesin

Ketik: WD10G156E26

Dipeunteun révolusi (rpm): 1850

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 104/140

Max. torsi (Nm / rpm): 830/1100

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 218

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot

Struktur ditunda bar ékualiser: 6

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 6

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 203

Lebar sapatu (mm): 500

Gir   1St.    2nd     3rd    4th     Ka-5

Teruskeun (Km / h) 0-2.52 0-3.55 0-5.68 0-7.53 0-10.61

Undur (Km / h) 0-3.53 0-4.96 0-7.94 0-10.53

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 12

Jenis pompa: Pompa gir

Kaluaran sistemL / mnt: 180

Sistem nyetir

Kopling utama: Biasana dibuka, jinis baseuh, kontrol panguat hidrolik.

Transmisi: Normalna gir gear drive, kopling shift leungeun baju sareng dua operasi uas, transmisi ngagaduhan opat payun sareng dua speed mundur.

Kopling setir: Multiple-disc garing Metalurgi disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Marake kopling: Rem nyaeta minyak dua arah ngambang band ngoperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun pangirangan sareng spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami