T80-3 Buldoser

Pedaran pondok:

Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami garing. monitoring listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, pertanian sareng konstruksi sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

T80-3 Buldoser

T80-32

● Pedaran

Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami garing. monitoring listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, pertanian sareng konstruksi sanésna.

● spésifikasi utama

Dozer: Lempeng

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 8600

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 53

Ngukur lagu (mm): 1500

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 350

Kapasitas dozing (m): 1.9

Lebar sabeulah (mm): 2480

Max. jero ngali (mm): 370

Diménsi gembleng (mm): 420024802740

Kalayan ripper: 520024802740

Mesin

Ketik: LR4A3Z-22

Dipeunteun révolusi (rpm): 2200

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 80

Max. torsi (Nm / rpm): 514/1600

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 235

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot

Struktur ditunda bar ékualiser: 5

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 5

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 1

Pitch (mm): 154

Lebar sapatu (mm): 400

Gir   1St.    2nd     3rd    4th

Teruskeun (Km / h) 0-2.35 0-3.48 0-6.05 0-10.41

Undur (Km / h) 0-4.87 0-8.86

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 16

Jenis pompa: pompa gir tekanan tinggi

Kaluaran sistemL / mnt: 84.5

Sistem nyetir

Kopling utama: Biasana dibuka, Jinis garing.

Transmisi: Normalna gir gear drive, kopling shift leungeun baju sareng dua operasi uas, transmisi ngagaduhan opat payun sareng dua speed mundur.

Kopling setir: Multiple-disc garing Metalurgi disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Marake kopling: Rem nyaeta minyak dua arah ngambang band ngoperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun pangirangan sareng spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.

KAPASITAS COOLANT JEUNG LUCRICANT

Kapasitas Tangki Bahan Bakar (L): 150

Kapasitas Tangki Hidrolik (L): 48

Kapasitas Oli Mesin (L): 20

Konverter Torsi, Transmisi, Gear Bevel, Kapasitas Kopling Steering (L): 9

Kapasitas Drive Final (L): 6.8

Pilihan Ripper

Jenis Ripper: 3-Shank Ripper

Max. Jerona Ngali (mm): 216

Max. Angkat (mm): 353

Shank of Distance (mm): 713

Beurat (kg): 500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami