TY160-3 Buldoser

Pedaran pondok:

Buldoser TY160-3 semi-kaku, pergeseran kakuatan, pengendalian bantosan listrik, pilot hidrolik nerapkeun dikawasa, kalayan gearbox planet anu dikontrol tuas tunggal. Éta ku kabin mewah, garis modéren dirancang bagian panutup sareng nguatkeun drive final.


Detil Produk

Tanda Produk

TY160-3 Buldoser

ty1602

● Pedaran

Buldoser TY160-3 semi-kaku, pergeseran kakuatan, pengendalian bantosan listrik, pilot hidrolik nerapkeun dikawasa, kalayan gearbox planet anu dikontrol tuas tunggal. Éta ku kabin mewah, garis modéren dirancang bagian panutup sareng nguatkeun drive final. Éta nampilkeun efisiensi produksi anu luhur, kamampuan ngumbara anu langkung saé, operasi gampang. Éta ngalaksanakeun genah pikeun ngalereskeun ku biaya murah kumargi struktur saderhana sareng rol lagu 6 pcs. Éta buldoser idéal anu dianggo dina kebon minyak, penanaman batubara, sistem lingkungan sareng daérah leueur jsb.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 16800

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 65.6

Ngukur lagu (mm): 1880

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 400

Kapasitas dozing (m): 4.4

Lebar sabeulah (mm): 3479

Max. jero ngali (mm): 540

Diménsi gembleng (mm): 514034793150

Mesin

Jenis: Weichai WD10G178E25

Dipeunteun révolusi (rpm): 1850

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 131

Max. torsi (Nm / rpm): 830 / 1000-1200

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 200

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Lagu na bentukna segitiga. 

Sprocket kasebut diangkat élastis ditunda:  6

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 203.2

Lebar sapatu (mm): 510

Gir ka-2 ka-3                                            

Teruskeun (Km / h) 0-3.29 0-5.82 0-9.63

Undur (Km / h) 0-4.28 0-7.59 0-12.53  

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jenis pompa: Pompa minyak gir

Kaluaran sistemL / mnt: 170

Sistem nyetir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Transmisi: Planét, transmisi pergeseran kakuatan kalayan tilu kagancangan sareng tilu laju tibalik, kagancangan sareng arah tiasa gancang digéser.

Kopling setir: Cakram metalurgi kakuatan minyak sababaraha-disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Marake kopling: Rem nyaeta minyak dua arah ngambang band ngoperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final nyaéta pangirangan dua kali ku spur gear sareng ruas sprocket, anu disegel ku duo-congcot


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami