TY320-3 Buldoser

Pedaran pondok:

TY320-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat.


Detil Produk

Tanda Produk

TY320-3 Buldoser

TY320-32

● Pedaran

TY320-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat. Kakuatan anu kuat, pagelaran anu saé, épisiénsi operasi tinggi sareng pandangan lega nunjukkeun fitur kaunggulan. Pilihan kaasup U-agul, tilu shank ripper, ROPS sareng alat-alat sanésna. Ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun ngawangun jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, gedong palabuhan, pangembangan tambang sareng konstruksi sanésna.

● spésifikasi utama

Dozer: U Semi-U Blade

Operasi beurat (Kg): 34000

Operasi beurat (Kalayan ripper) (Kg): 38500

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 0,094

Ngukur lagu (mm): 2140

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 500

Diménsi Dozing (mm): 41301590

Kapasitas dozing (m): 9.2

Max. jero ngali (mm): 560

Diménsi gembleng (mm): 688041303640

Mesin

Ketik: Cummins NTA855-C360

Dipeunteun révolusi (rpm): 2000

Kakuatan Flywheel (KW): 239

Beuheunger tina cilinder-borestroke (mm): 6-139.7152.4

Metode ngamimitian: Listrik dimimitian 24V 11kW

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot

Struktur ditunda bar ékualiser: 7

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 7

Sprocket: Segmented

Tegangan lagu: Hidrolik disaluyukeun

Lebar sapatu (mm): 560

Pitch lagu (mm): 228.6

Gir   1St.    2nd     3rd

Teruskeun (Km / h) 0-3.6 0-6.6 0-11.5

Undur (Km / h) 0-4.4 0-7.8 0-13.5

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 13.7

Jenis pompa: Pompa gir

Kaluaran sistemL / mnt: 335

Sistem nyetir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Pangiriman: Perlengkapan planét, kopling sababaraha disk, hidrolik dihirupkeun, pelumasan paksa ku pompa gir, 3 kagancangan payun sareng 3 kagancangan mundur.

 

Kopling setir: baseuh, Sababaraha cakram kopling, Spring dimuat, hidrolik Actuated.

 

Ngerem kopling: baseuh, band marake, dioperasikeun ku booster hidrolik sareng hidrolik interlocking.

Final drive: Spur gear, réduksi dua kali, pelumasan percikan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami